Спорт
21 лютого 2016
Київське «Динамо» попросило фанів чемно поводитися на стадіоні
ФК «Динамо» Київ проти насильства на трибунах та поза ними.
news-image

Керівництво футбольного клубу "Динамо" (Київ) попередило вболівальників, що порушення правил поведінки на стадіоні під час гри з "Манчестер Сіті" можуть призвести до технічної поразки киян та дискваліфікації "Олімпійського", передає «Є!» із посиланням на прес-службу клубу.

Зокрема, у прес-службі нагадали, що 24 лютого вперше у новому тисячолітті, НСК «Олімпійський» приймає матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА та висловили сподівання, що щирі емоції вболівальників допоможуть командам показати футбол найвищого європейського рівня, а гостинність справить незабутнє враження на глядачів, що прибули до Києва вперше.

Для того, аби зустріч динамівців та гостей з Манчестера пройшла якнайкраще, просимо вас дотримуватись правил поведінки на стадіоні! Будь ласка, заздалегідь займайте ваші місця, вказані у квитках, аби уникнути будь-яких незручностей під час проходу на трибуни. Протягом матчу просимо вас перебувати на своїх місцях, не затримуватись у проходах між секторами. З метою вашої безпеки проходи під час гри мають бути вільними.

Звертаємо вашу увагу, що поява глядачів на бігових доріжках стане причиною для припинення матчу. Це загрожуватиме нашій команді поразкою, а трибунам «Олімпійського» – дискваліфікацією.

ФК «Динамо» Київ проти насильства на трибунах та поза ними! На спортивних аренах України немає місця проявам расизму чи іншої дискримінації за будь-якою ознакою. Сподіваємося на ваше розуміння та сумління. Віримо в те, що усі ми разом із командами зробимо матч 24 лютого незабутнім, - зазначили у прес-службі.

Читайте також: Поліцейський, що застрелив пасажира BMW, працював паламарем у сільській церкві