Суспільство
21 лютого 2016
Ольга Богомолець хоче створити книгу, присвячену Медичній службі Майдану
Також вона подякувала всім медичним працівникам "за спільну роботу, за врятовані життя та збережене здоров’я тисячам українців".
news-image

Найвідоміший лікар Майдану, наразі - нардеп Ольга Богомолець хоче створити книгу-альбом присвячену Медичній службі Майдану, передає «Є!».

У своєму зверненні на сторінці у Фейсбуці вона подякувала всім медичним працівникам "за спільну роботу, за врятовані життя та збережене здоров’я тисячам українців".

Дякую медикам, котрі одразу після чергувань на основній роботі приходили на Майдан, щоб знову рятувати життя і здоров’я учасникам Революції Гідності. Дякую студентам медичних вузів, котрі незважаючи на залякування з боку адміністрацій, не боялися проявляти свою громадянську позицію та виконували свій обов’язок перед українським народом. Дякую усім волонтерам – без вас ми були б не настільки мобільними та ефективними...Подяка кожному хто хоча б один раз вийшов на чергування в складі мобільних бригад, що опікувалися постраждалими по всьому периметру нашого Майдану, - написала Ольга Богомолець.
У нас виникла ідея створити книгу-альбом присвячену Медичній службі Майдану, тому просимо озватися всіх тих,Свої фото надсилайте на info@bogomolets.com з поміткою «для книги-альбому», - звернулася до українців Ольга Богомолець.