Суспільство
22 лютого 2016
«Азов» та «РПС» побилися під час демонтажу барикад
Бійка почалась через те, що невідомі почали зачіпати представника «Азову».
news-image

22 лютого під час ліквідації барикад, які встановили на Майдані Незалежності у Києві "Революційні праві сили", сталася бійка. Почубилися представники полку "Азов" та "РПС". Про це Громадському ТБ розповів боєць «Азову» Назар Кравченко, повідомляє «Є!».

За інформацією, бійці "Азову" побачили на Майдані натовп. Коли підійшли ближче, то зрозуміли, що б'ють їх побратима з 95-ї бригади. Кравченко розповідає, що вони були вимушені втрутитись у бійку.

"Я говорю це для того, щоб не говорили потім, що їх били якісь «тітушкі», або поліція», — зазначив він.

Кравченко наголосив, що "Азов" надавав "РПС" третій поверх у своєму приміщенні. Але висував при цьому декілька вимог. Зокрема йшлося про те, що не можна з'являтися у нетверезому стані.

"Половина відразу запротестували. А сьогодні їм подзвонив якийсь «головний Сергій» і вони покинули приміщення", - сказав Кравченко.

Як відомо, вранці 22 лютого на Майдані сталася ще одна масштабна бійка. Кілька активістів, які беруть участь в акції протесту на Майдані Незалежності в Києві, побились через суперечку щодо приналежності до "Правого сектору" та поглядів на долю протесту.