Найважливіші етапи у кар'єрі Джамали (відео)
Відома співачка, яка буде представляти Україну на "Євробаченні", має цікавий список досягнень.
news-image

Популярна співачка Джамала перемогла на відбірному етапі та буде представляти Україну на конкурсі "Євробачення", пише «Є!».

Але це не єдине її досягнення. Оперна та джазова виконавиця за свою кар'єру встигла не тільки отримати чимало нагород, а ще й виступити у мюзиклі та знятися у фільмі.  

1) "Па"

Джамала отримала багато нагород у різних місцевих та міжнародних конкурсах під час навчання у Київській Національній музичній академії. Але по справжньому прославила її участь у танцювальному мюзиклі "Па", який поставила Олена Коляденко. На той час співачка хотіла присвятити своє життя опері.

2) "Нова хвиля"

У 2009 році Сусана Джамаладінова взяла участь у популярному конкурсі "Нова Хвиля", що проводився в Юрмалі. На ньому співачка розділила перше місце з виконавцем із Індонезії, та вразила багатьох важливих осіб українського та російського шоу-бізнесу.

3) "Зірки в опері"

На каналі 1+1 на початку 2012 року стартувало шоу "Зірки в опері", в якому співаки з оперними виконавцями дуетом виконували пісні, присвячені різним темам з музикальної історії. Участь у вітчизняній адаптації британської концепції "popstar to operastar" зробила Джамалу ще популярнішою.   

4) "Поводир"

Українській режисер Олесь Санина випустив у 2013 році фільм "Поводир", в якому Джамала зіграла одну з головних ролей. Пізніше співачка зізналася, що роль далася їй важко. Режисер у свою чергу зазначив, що вона грала як професійна акторка.

5) "Євробачення"

Перемога на відбірному етапі до "Євробачення" є не менш важливим етапом у житті Джамали. Цього року рекордна кількість глядачів (близько 380 тисяч, що у 10 раз більше, ніж за минулі роки) проголосувала за співачку. Це дозволило обійти Джамалі такі популярні гурти як "Неангелы", "Hardkiss".