Суспільство
23 лютого 2016
Нардеп запропонував бойкотувати «Інтер» через образу Небесної сотні
Патріоти мають бойкотувати телеканал до звільнення шеф-редактора, яка у прямому ефірі образила Небесну сотню.
news-image

Як повідомляє «Є!», про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Андрій Левус.

За його словами, політики, які ходитимуть на телеканал, толеруватимуть антиукраїнське хамство.

Рік тому ми ініціювали заборонити діяльність телеканалів, які мають російських бенефіціарів. Пізніше я пробив рішення Комітету нацбезпеки про те, що діяльність "Інтеру" шкодить інформаційній безпеці. Великі прогресивні антикорупційні діячі та політики, які кормляться з рук Григоришина та Льовочкіна, тоді підняли скандал про загрозу свободі слова, - зазначив Левус. - Тепер залишається обурюватись хамством редактора щодо Небесної сотні. Договорняки з ворогом, особливо недобитим, є нічим іншим, як саботажем і диверсією проти держави".

Бойкот підтримав інший нардеп з "Народного фронту" Сергій Висоцький. А Андрій Тетерук на своїй сторінці у Facebook оприлюднив фотографію шеф-редактора "Інтеру" поряд з бойовиками батальйону "Восток" з закликом про "знищення "Інтеру".

Як відомо, у прямому ефірі на "Інтері" Марія Столярова в нецензурній формі прокоментувала вшанування пам'яті Небесної сотні. Потім жінка вибачилась за нецензурну лексику під час трансляції Майдану, заявивши, що це був "технічний брак".

Читайте також: Заступник міністра освіти пішов у відставку