Суспільство
23 лютого 2016
Марина Порошенко запросила на каву хворого на ДЦП Романа Кисляка (фото)
Через прикрий випадок з рестораном у Львові хлопець став відомим на всю Україну.
news-image

Дружина Президента Марина Порошенко дотрималась слова й запросила на філіжанку кави хворого на ДЦП волонтера-переселенця Романа Кисляка, який став відомим на всю країну, коли хлопця вигнали з львівського ресторану. Фотозвіт на інформація про зустріч з'явилась на сторінці Facebook Фонду Петра Порошенка, передає «Є!».

На зустрічі Роман розповів першій леді про свої громадянські ініціативи. Адже, не дивлячись на власні обмежені фізичні можливості, хлопець намагається допомагати дітям, людям похилого віку та пораненим бійцям в окупованому Донбасі. Роман підкреслив, що ставлення до людей з особливими потребами в Україні варто змінювати.

Варто зазначити, що зміни Роман Кисляк розпочав із себе. Після пропозиції Марини Порошенко, він започаткував акцію  #накавуздругом, яка охопила всю Україну. За останні тижні сотні людей запросили свої "особливих" нових друзів на каву.

"Запрошуйте своїх особливих друзів. Можна не лише на каву, є театри, кінотеатри або просто прогулянки на природі. Не бійтеся нас, ми теж люди!", – наголосив Роман.

Дружина глави держави подякувала Роману за таку надзвичайну ініціативу.

"Дуже важливо, що українці відгукнулися на цю акцію та проявили свою небайдужість до осіб з обмеженими можливостями", - зауважила Марина Порошенко.