Суспільство
25 лютого 2016
Нардеп запропонував обстежувати своїх колег у психіатра двічі на рік
Борислав Береза зазначив, що політики регулярно порушують норми поведінки, б'ються, заважають виконувати свої обов'язки представникам правоохоронних органів.
news-image

Нардеп Борислав Береза ​​пропонує ввести обов'язкове обстеження українських парламентаріїв у психіатра. Проводити дану процедуру, на його думку, необхідно два рази на рік. Відповідний запит до регламентного комітету Верховної Ради політик розмістив на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!».

Прошу вас розглянути можливість введення обов'язкового психіатричного обстеження для народних депутатів двічі на рік (навесні та восени), шляхом внесення відповідних змін до регламенту Верховної ради, - йдеться в запиті на ім'я голови комітету Павла Пинзеника.

У документі депутат підкреслює, що його колеги регулярно порушують норми поведінки, б'ються, заважають виконувати свої обов'язки представникам правоохоронних органів.

Така поведінка депутатів шкодить репутації України і сприйняття українських політиків на Парламентській асамблеї Ради Європи, - вважає Береза.