Київ
26 лютого 2016
На Дарниці нападник після пограбування салону краси вистрибнув у вікно та зламав ногу
Зловмисник за допомогою газового балончика та ножа відібрав у адміністратора закладу цінні речі.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП в м.Києві, близько п’ятої години вечора до салону краси, який розташований у будинку по вулиці Дніпровська Набережна, що у Дарницькому районі, зайшов невідомий, передає «Є!»

Відвідувачу запропонували послуги салону, а у відповідь незнайомець бризнув газовим балончиком в обличчя адміністратору.

Погрожуючи ножем, зловмисник наказав негайно передати йому гроші та гаджети. Дівчина віддала планшет, мобільні телефони та кошти. Нападник, намагаючись швидше втекти, вистрибнув у вікно. Але, не розрахувавши свої можливості та висоту другого поверху, зламав ногу.

Працівниця закладу повідомила про подію поліцію. Правоохоронці за лічені хвилини затримали горе-злочинця. Нападником виявився 34-річний місцевий мешканець.

Слідчо-оперативна група дослідила місце скоєння злочину. Під час огляду в чоловіка виявили та вилучили щойно викрадені речі. Також на правопорушника прямо вказала потерпіла.

При перевірці встановлено, що чоловік раніше притягувався до адміністративної відповідальності за скоєння дрібних крадіжок.

За даним розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Читайте також: На Оболоні киянин за допомогою небайдужих перехожих упіймав автокрадія на місці злочину