Руслана розповіла, чому поставила SunSay низький бал в фіналі нацвідбору "Євробачення
Співачка прокоментувала конфлікт, що трапився між нею і солістом групи Андрієм Запорожцем.
news-image

Незважаючи на те, що в другому півфіналі національного відбору «Євробачення» гурт SunSay стала лідером, і все пророкували колективу високі результати, в фіналі конкурсу Руслана поставила артисту тільки один бал. Днями співачка прокоментувала своє рішення, розповівши, що велику роль зіграла відповідь Андрія Запорожця на питання Руслани про його виступу в Росії, передає «Є!» із посиланням на Viva.

Так, я поставила Андрію низький бал через те, що він не дав відповіді на таке важливе питання. Він не просто не відповів, він ухилився від відповіді, це мене і засмутило. І це моя людська позиція, - розповіла Руслана.

Але причиною став не тільки конфлікт з солістом SunSay. Претензії у Руслани були і до композиції, з якої група брала участь в нацвідборі.

У його музиці немає українських семплів. Ніхто не може ідентифікувати, що цей співак з України, адже він співає англійською про любов, людина світу ... Якби він взяв якісь автентичні мотиви, йшла якась дуже яскрава ідентифікація з Україною, - зазначила співачка.

А ось переможницю нацотобра «Євробачення» Джамалу Руслана вважає гідною представляти Україну на пісенному конкурсі. Артистка додала, в пісні переможниці є особлива філософія.

Як музиканта я SunSay ціную дуже високо, хоча мені здається, він не дотягує до Джамали. У неї є музична філософія, і вона оригінальніше Андрія, - вважає Руслана.
Читайте також: SunSay хочуть заборонити виступати у Львові