Бойфренд зраджував Мадонні з її тренером
Співачка зробила несподівану заяву.
news-image

Під час візиту на Філіппіни, куди Мадонна прилетіла в рамках свого концертного туру Rebel Heart, співачка була в дуже поганому настрої. Можливо, вся справа була в неприємних асоціаціях, які виникли у артистки при зустрічі з місцевими жителями, повідомляють ЗМІ, пише «Є!».

"Хочу поділитися з вами невеликою історією. Одного разу у мене був тренер з фітнесу, прекрасна дівчина-філіппінець. Вона була чудовою у всіх відносинах і відмінним тренером, але, на жаль, вона переспала з моїм бойфрендом. І я її звільнила ", - несподівано заявила поп-зірка шанувальникам.

Звичайно, фанати почали гадати, про якого бойфренда йдеться і про якого тренера - і тих, і інших у артистки було чимало.

Деякі навіть припустили, що в справі замішана Трейсі Андерсон, знаменитий фітнес-тренер, яка співпрацює з провідними зірками Голлівуду. З Мадонною Трейсі теж працювала, але, за чутками, жінки розійшлися не на кращій ноті. Однак на філіппінку засмагла блондинка Андерсон зовсім не тягне, тому публіка продовжує гадати, хто ж розбив серце Мадонни.