Переможець Євробачення-2009 Олександр Рибак зізнався, що любить жінок старшого віку (відео)
Артист відповів на найсміливіші питання від своїх шанувальників.
news-image

Відомий співак і скрипаль білоруського походження, переможець міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2009 Олександр Рибак вирішив відверто поспілкуватися зі своїми шанувальниками, повідомляє «Є!». Відео з'явилось в " rel="nofollow">YouTube.

29-річний артист дозволив фанатам поставити йому будь-які питання і відповів на найцікавіші з них. До слова, зробив скрипаль це оригінально - в музичному міні-фільмі, де заспівав і зіграв на фортепіано.

Шанувальники запитували Олександра про те, який одяг він любить, чи носить контактні лінзи, чи подобається йому валятися у ванній, які напої він полюбляє, чи любить оперу ... Примітно, що на подібні, досить легкі і деколи дитячі, питання Рибак відповідав в жартівливій формі , іноді з іронією, а ось коли справа дійшла до серйозних тем, співак розговорився.

Так, на питання, з якою дівчиною Олександр волів би зустрічатися - на десять років старше або на десять років молодший за нього, артист відповів:

«Ну, це просто. Мені подобаються старші. Жінки з досвідом! ».

Крім того, шанувальники хотіли знати, скільки разів Рибак по-справжньому закохувався. Співак на це чесно зізнався, що таке в його житті траплялося багато разів. На питання ж, що артист думає про всіх тих жінок, яких зустрічав, гастролюючи по світу, він грайливо проспівав:

«Мені не подобаються жінки ...» і тут же додав «Я люблю їх!».