Суспільство
28 лютого 2016
«Дивовижна перша леді», - хворий на ДЦП Роман Кісляк подякував Марині Порошенко
Дружина Президента запросила на філіжанку кави хлопця з особливими потребами.
news-image

Хворий на ДЦП волонтер й переселенець з зони АТО Роман Кисляк подякував першій леді країни Марині Порошенко за зустріч, на яку вона запросила хлопця після неприємної ситуації з вигнанням із ресторану. Щирі слова подяки хлопець написав у Facebook, повідомляє «Є!».

Роман охарактеризував дружину глави держави, як "добру, щиру і красиву". Хлопець переконаний, Марина Порошенко зустрілася з ним не через піар.

"Її вчинок - приклад людяності, коли дружина президента може пити каву зі звичайною людиною, як я", - захоплено написав хлопець.

Роман зізнався, що подарував Марині Порошенко на згадку Біблію. Він пишається тим, що вони з першою леді змогли продемонструвати суспільству приклад рівності, не зважаючи на статус та стан здоров'я.

Нагадаємо, хворий на ДЦП переселенець з Донецька Роман Кисляк, який зараз працює таксистом у Львові, став відомий на всю країну через прикрий випадок, коли його вигнали з ресторану, не розгледівши його хворобу. Марина Порошенко запросила на каву хлопця, щоб виказати йому свою підтримку.