Суспільство
29 лютого 2016
У Москві затримана няня, що відрізала голову 4-річній дитині (відео)(оновлюється)
Співробітники правоохоронних органів Москви вже встановили особу жінки, що підозрюється у жорстокому вбивстві чотирирічної вихованки.
news-image

У Москві за підозрою в жорстокому вбивстві маленької дитини затримана няня.Як повідомили в Головному слідчому управлінні (ГСУ) СК по Москві, "жінка затримана в районі станції метро "Жовтневе поле", передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Співробітники правоохоронних органів Москви вже встановили особу жінки, що підозрюється у жорстокому вбивстві чотирирічної вихованки Насті М. За словами джерел, над дівчинкою розправилася 39-річна Гюльчера Бобокулова.
У свою чергу, джерело в правоохоронних органах повідомило ТАРС, що тіло дитини знайдено без голови.

Тіло дитини було без голови. Голову, за попередньою версією, няня забрала з собою, - сказав співрозмовник агентства.

Повідомляється, що у понеділок вранці в квартирі одного з житлових будинків по вулиці Народного Ополчення на північному заході Москви виникла пожежа. Загорілися речі і меблі в одній з кімнат і в коридорі. Після гасіння загоряння було знайдено тіло дитини приблизно 3-4 років з ознаками насильницької смерті (у дитини не було голови - прім.ред). 

Як повідомляла «Є!»,  вранці біля станції метро "Жовтневе поле", няня, що вбила дитину, кричала, що хоче підірвати себе. За словами очевидців, няня тримала у руці відрізану голову хлопчика.

Читайте також: У Москві жінка із відрізаною головою трирічної дитини у руках хоче підірвати себе біля метро