Суспільство
1 березня 2016
Мілонов запропонував Польщі та Росії разом заспівати на «Євробаченні» про «Волинську різанину»
Таким чином депутат Законодавчих зборів Петербурга відреагував на пісню Джамали.
news-image

Депутат Законодавчих зборів Петербурга Віталій Мілонов запропонував польському оргкомітету конкурсу "Євробачення-2016" виставити від Росії і Польщі одного артиста з піснею про "Волинську різанину" 1943 року, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Так депутат відреагував на рішення українців висунути на "Євробачення" співачку Джамалу з піснею про депортацію кримських татар.

Музика, кіно, театр, художній перфоманс перестали бути мовою творчості, і конкурс" Євробачення "також перетворився на майданчик для політичних битв. Цього року ми готуємося до чергової провокації на цьому конкурсі. У пресі повідомляється про те, що їх конкурсант має намір виступити з піснею, що має явний антиросійський і політичний контекст, - заявив депутат.

На його думку, "навмисне загострення політичних болючих точок не сприяє міжнаціональному діалогу та якнайшвидшої інтеграції в дружну сім'ю європейських народів незалежної України". 

Депутат "в якості народного дипломата" запропонував Росії і Польщі "об'єднати творчі зусилля і виставити на цей конкурс єдиного виконавця, який би заспівав про, наприклад, "Волинську трагедію".

Можливо, така наша спільна акція змогла б кілька напоумити нашого молодшого родича, - пише Мілонов.
Читайте також: У Києві п'яний водій збив патрульного та провіз його на капоті