Суспільство
3 березня 2016
У Львові черговий скандал з інвалідом закінчився вибаченнями від закладу
Скандал розгорівся навколо легендарної "Криївки".
news-image

Про інцидент на своїй сторінці в фейсбуці написав Руслан Горовий, передає «Є!».

За його словами, під час візиту до Львова його з друзями не пустили в "Криївку". Концептуаліст, який стоїть на вході в заклад та питає "гасло" не захотів впускати компанію, бо з ними була жінка на візку.

"Бійки не сталося тільки тому, що Віка, яка була на візочку, мене попросила. Я стиснув зуби і розвернувши її поїхав геть. В нас був лише один вечір і псувати собі настрій ніхто не хотів.",- розповів Горовий.

В свою чергу представник закладу оперативно відреагував на зауваження та написав відповідний пост у фейсбуці. За його словами, інформація була перевірена та підтверджена.

"На жаль, випадок, описаний Русланом Горовим, підтвердився. Усвідомлюємо, що повелись жорстоко і сповна відчуваємо провину за цей негідний вчинок.",- зазначив Андрій Худо.

Чоловік пообіцяв, що докладе зусиль для того, щоб забезпечити людям з особливими потребами комфортне перебування в закладі. Худо пообіцяв 8 червня прозвітувати про зроблену роботу у всій мережі закладів.

"Оскільки поведінка працівника “Криївки” суперечить цінностям нашої компанії, прийнято рішення про його звільнення.",- підсумував він.