Події
3 березня 2016
У Києві пройдуть Дні Луганщини
Заходи відбудуться з 15 по 17 березня.
news-image

З 15 по 17 березня в Києві пройдуть культурно-розважальні та презентаційні заходи в рамках проведення Днів Луганщини, передає «Є!» із посиланням на Фейсбук-сторінку Луганського земляцтва.
Відкриються Дні Луганщини 15-го березня презентацією Луганської області в Торгово-промисловій палаті України в рамках форуму «Луганська область: перспективи розвитку, виклики та можливості».

Як повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, форум покликаний ознайомити громадськість з соціально-економічною ситуацією в регіоні, інвестиційним потенціалом області, програмами міжнародної підтримки і пропозиціями донорських організацій щодо стабілізації та подальшого розвитку економіки Луганщини.
Також у програмі Днів Луганщини заплановані культурно-розважальні заходи, на яких можна буде ознайомитися з творчими досягненнями як відомих колективів Луганщини, так і початківців.
Зокрема, 15-го березня в Національній філармонії України відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії.
16-го березня в Національному музеї літератури України відкриється виставка робіт майстрів, цінителів народного мистецтва і творчих робіт учнів шкіл естетичного виховання Луганській області.
А 16 і 17 березня в Національному Академічному драматичному театрі імені Івана Франка можна буде побачити постановки «За двома зайцями» та «Маклена Граса» у виконанні Луганського обласного Академічного українського музично-драматичного театру.

Читайте також: Горбачов на своєму ювілеї заспівав українську пісню під акомпанемент Макаревича (відео)