Київ
3 березня 2016
У Києві у рамках боротьби із злочинністю буде впровадженно централізовану систему відеоспостереження - Кличко
Київ продовжує втілювати інфраструктурні проекти.
news-image

Цього року Київ має намір закінчити низку інфраструктурних проектів – встановлення централізованого відеоспостереження, капітальний ремонт доріг, реконструкцію стадіону «Старт» та велотреку. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі «Сніданку з 1+1», передає «Є!».

Коментуючи опитування «Сніданку», у якому головними досягненнями столичної влади кияни назвали відкритість влади та запровадження проектів Smart City, оновлену Поштову, окремі смуги для громадського транспорту, велодоріжки, Кличко зазначив, що це лише невелика частина того, що ще потрібно зробити.

Ми робимо все для того, щоб Київ змінювався і ставав кращим: відкриватимемо, зокрема, і велотрек, і стадіон «Старт», і нові сходи на Пейзажній алеї, - зазначив мер.

Серед найбільших недоліків кияни вказали «Сніданку» на МАФи, поганий стан доріг та криміногенну ситуацію в столиці. За словами Кличка, для поліпшення криміногенної ситуації міська влада разом з поліцією працює над впровадженням у Києві централізованої системи відеоспостереження.

Це означає, що кожне порушення закону буде зафіксоване на камеру, а порушники будуть затримані, - зауважив мер.

Крім того, столична влада продовжить оновлення дорожньої мережі Києва.

Цього року ми виділили на ремонт та утримання доріг 300 млн грн. Дійсно, більшість доріг у нас в неналежному стані. Я спілкувався з керівництвом «Київавтодору», щоб асфальт, який зараз укладається, мав гарантію мінімум 5 років, - підкреслив Кличко.

Він наголосив, що у місті триває боротьба з МАФами.

Коли ми тільки прийшли до влади, у місті було 20 тисяч МАФів, зараз залишилося 6-7 тисяч. Щодня ми прибираємо до 20 МАФів. Ви собі не можете уявити, хто починає дзвонити, коли демонтують МАФ – це і районні царьки – прокурори, правоохоронці, і представники інших органів влади, - зазначив мер.
Читайте також: У Києві пройдуть Дні Луганщини