Суспільство
6 березня 2016
Подарунки на 8 Березня, які зроблять ваших маму та бабусю дійсно щасливими
Дізнайтеся, що ні в якому разі не треба дарувати мамі чи бабусі. А також про ідеї чудових оригінальних подарунків.
news-image

Наближається свято весни, жіночності, ніжності та краси - 8 Березня. «Є!» підкаже, які подарунки підготувати для найважливіших та найрідніших у світі жінок - для мами та бабусі. Досить вже дарувати щось банальне, нецікаве та непотрібне. Дізнайтеся, які подарунки зроблять ваших маму та бабусю по-справжньому щасливими. 

Що ні в якому разі не треба дарувати мамі та бабусі на 8 березня.

Різноманітне кухонне та побутове приладдя вже давно сприймається, як традиційний подарунок на 8 Березня. Багато хто навіть не замислюється, що ж подарувати мамі чи бабусі цього року, бо вже є стандартне рішення. Чомусь для найрідніших та найважливіших у житті кожної людини жінок діти та онуки не поспішають придумувати якийсь оригінальний подарунок. Чомусь більшість людей вважають, що мама дійсно зрадіє новій каструлі, набору посуду, сковорідці, чайнику та тому подібному. 

Звичайно ж, і мама, і бабуся будуть дуже щасливі просто від того факту, що до них прийшли та привітали. Вони зовсім не чекають від дітей та онуків розкішних подарунків. Але це не означає, що на свято треба дарувати традиційний подарунок, тобто різноманітне кухонне приладдя.

Замисліться над тим, як щороку називають свято 8 Березня. Воно стало символом жіночності, тендітності, весни, краси. Невже ви насправді вважаєте, що побутові речі, особливо ті, які призначені для приготування їжі, справді асоціюються з жіночністю?  

Ні в якому разі не даруйте ні мамі, ні бабусі, ні дружині на 8 Березня каструлі, сковорідки, пароварки, міксери, посуд, фартухи та тому подібне. Ви можете не мати на увазі нічого поганого, але такий подарунок все одно, ніби "вказує" на те, що місце жінки на кухні, а готування їжі та важка домашня робота - це її головне призначення. 

Звичайно ж, мало хто з жінок вам прямо про це скаже. Але враження від таких подарунків складається саме таке, навіть, якщо воно в глибині душі. Та й сильних позитивних емоцій таких подарунок в принципі викликати не може. 

Багато хто може заперечити та сказати, що мамі була дійсно дуже потрібна, наприклад, нова сковорідка, та вона дуже зраділа такому подарунку. Якщо якесь кухонне приладдя насправді необхідне, то чому б не купити його для бабусі чи мами просто так, у звичайний будній день, як звичайнісіньку побутову річ? Не варто приносити це в якості подарунку на 8 Березня, та й на будь-які свята. 

Гарним подарунком на 8 Березня може вважатися хіба що така побутова техніка, як, наприклад, пральна чи посудомийна машинка, новий холодильник, пилосос. Тобто те, завдяки чому у мами стане набагато менше побутових турбот, та більше вільного часу. Якщо ж немає можливості подарувати такий дорогий, але корисний подарунок, то не треба ні в якому разі приносити каструлі та сковорідки та тому подібне на свята. 

Але що ж тоді дарувати, щоб насправді зробити маму щасливою? Звичайно ж, ми вам підкажемо декілька чудових ідей. 

Що подарувати мамі та бабусі, щоб зробити їх щасливими? 

Згадайте, коли останній раз ваші мама та бабуся одягалися в гарну сукню, робили вечірній макіяж та зачіску, ходили до ресторану? Подаруйте їм таку можливість 8 Березня. Нехай вони згадають, що вони жінки та створені для краси та щастя, а не для того, щоб цілими днями готувати щось на кухні. 

8 Березня знайдіть обов'язково час та поведіть до ресторану або дуже затишного кафе своїх маму та бабусю. Але перед цим запросіть до них перукаря та візажиста, нехай їм зроблять гарну зачіску та макіяж. Повірте, це буде для них найкращим сюрпризом, вони знову відчують себе гарними та жіночними, розвіються та поспілкуються з вами. 

Якщо так складається, що у вас немає можливості піти з ними до ресторану, тоді гарним сюрпризом буде подарунковий сертифікат. Тобто ви раніше сплачуєте гроші за вечерю в ресторані, а також за послуги перукаря та візажиста. Мамі та бабусі не потрібно буде платити свої гроші, вони зможуть самі вибрати час, коли скористатися цими подарунковими сертифікатами - 8 Березня чи в інший день. 

Можна організувати такий чудовий вечір для мами та тата, нехай удвох сходять до ресторану та чудово проведуть час, скориставшись подарунковим сертифікатом із ресторану. Або ж мама з бабусею можуть піти удвох, чи використати сертифікат для посиденьок із подругами. 

Це один із найкращих сюрпризів, бо він подарує найголовніше - приємні враження, емоції, незвичайний день, можливість відчути себе неймовірно гарною, побувати серед людей. Це необхідно кожній жінці, незалежно від її віку. 

Ще одним чудовим подарунком будуть антивікові косметичні засоби. Ваша мама та навіть бабуся - це такі ж жінки, які мріють залишатися красивими в будь-якому віці. Але найчастіше вони економлять на собі та не купують дійсно ефективні засоби, які можуть омолодити шкіру обличчя, бо вони коштують недешево. Або ж у них при всьому бажанні немає можливості купувати собі таку косметику.

Подаруйте на 8 Березня мамі та бабусі дорогий та дійсно ефективний крем або інші засоби для догляду за обличчям. Перед цим порадьтеся з косметологом, прочитайте відгуки в інтернеті, щоб дізнатися, від якої косметики справді є ефект. 

На 8 Березня чудовим сюрпризом для мами та бабусі буде подарунковий сертифікат від салону краси на косметичні омолоджуючі процедури. Найчастіше вони теж або економлять на собі або взагалі не мають такої можливості, щоб сходити в салон краси. Особливо щасливими жінок роблять навіть не самі ці процедури, а результат після них. 

Це ще один чудовий сюрприз, який нагадає вашим бабусі та мамі, що 8 Березня - це свято жіночності та краси, а не домогосподарок. 

Чудовим подарунком на 8 Березня для бабусі та мами може стати фотосесія. Не сімейна, а саме індивідуальна. Більшість фотографів пропонують подарункові сертифікати на такі фотосесії, які можна придбати завчасно та подарувати на свято. 

Звичайно ж, беріть фотосесію з "повним пакетом" послуг, щоб мамі та бабусі зробили зачіску та макіяж. 

Кожній жінці буде неймовірно приємно отримати фото, на яких вона у своєму найпрекраснішому вигляді. Така фотосесія стане доказом для ваших найрідніших жінок, що вони дійсно дуже красиві, а сам процес фотозйомки та підготовки до неї стане цікавою подією та подарує чудові емоції.

Який би ви не вибрали подарунок, обов'язково подаруйте мамі та бабусі квіти, адже всі жінки обожнюють їх отримувати. Але будь ласка, не економте, подаруйте найріднішим жінкам великі гарні букети, а не три тюльпани. 

А для коханої дівчини чи дружини ви вже придумали сюрприз на 8 Березня? Нагадаємо, що ми вже розповідали про ідеї найкращих подарунків. 

 

Читайте також: Подарунок на 8 Березня: традиційний, оригінальний, модний чи вражаючий?

 

Автор: Ірина Радченко