Події
4 березня 2016
Син екс-начальника ДАІ Львова здійснив наїзд на поліцейського
Одіозний нащадок вже не раз опинявся у епіцентрі гучних справ.
news-image

У Львові син начальника ДАІ Богдана Мицака наїхав на патрульного під час виконання останнім службових обов'язків й намагався втекти, повідомляє Телеканал новин "24", передає «Є!».

Одіозний Михайло Мицак почав сперечатися з поліцейськими, потім припаркувався у забороненому місці. Патрульні зробили зауваження порушнику, після чого він рушив автомобіль й здійснив наїзд на одного зі співробітників Національної поліції Львова.

Травмованого патрульного довелось доправляти до лікарні, там йому на ногу наклали гіпс. Мицаку з місця пригоди поїхати не вдалося, його затримав патруль.

Відомий у Львові нащадок на кермом знаходився у тверезому стані, даний факт підтвердили медики. Однак усі звинувачення відкидає, переконує, що на поліцейського не наїжджав. А припаркуватися у неналежному місці його примусили працівники патрульної служби.

У районному відділку поліції за фактом інциденту відкрито кримінальне провадження. У разі, якщо провину Мицака доведуть, ексцентричному хлопцю загрожує до 3 років позбавлення волі.