Шоу-біз та культура
5 березня 2016
Андрію Данилко дзвонили з «ДНР»
Також йому дзвонив Філіп Кіркоров щодо "Євробачення".
news-image

Про це артист розповів "Світському життю", повідомляє «Є!».

Андрій зазначив, що після того, як він відмовив Сансею, йому подзвонив Філіп Кіркоров. Російський співак був незадоволений рішенням Данилка, хоча він та Сансей не є знайомими. Дзвонив він як звичайний глядач, експресивно запитавши українського шоу-мена, чому той "зарізав хлопчика". 

За словами Данилка, він гарно ставиться до Сансея та вважає його талановитим, проте той виступав зі старою піснею та не за правилами. Артист зазначив, що журі повинно бути критичним, щоб дивитися відбір було цікаво. Данилко підкреслив, що "Євробачення" в першу чергу є шоу-конкурсом, а не конкурсом вокалістів чи політичною трибуною, тому виступ виконавця від кожної країни має передбачати якесь свято.

Також він розповів, як отримав дзвінка з "ДНР". З тимчасово неконтрольованої території України дзвонили, щоб розповісти, якою зіркою є Андрій в так званій самостійній "республіці" та отримати коментар з приводу цього. Данилко попросив того, хто зателефонував, не сходити з глузду та додав, що не може прийняти таке формулювання, як "Новоросія".