Україна
6 березня 2016
Сьогодні річниця затвердження закону про Державний гімн, - Гройсман
Броварські школярі вразили чуттєвим виконанням головної мелодії країни.
news-image

6 березня 2003 року Верховною Радою України був затверджений законопроект "Про Державний гімн України". Про історичну подію у Facebook згадав спікер парламенту Володимир Гройсман, повідомляє «Є!».

"Наш Гімн підтримує і об'єднує нас. Під його супровід ми радіємо поверненню наших бійців, співаємо на свята, здобуваємо перемоги і вітаємо наших чемпіонів", - наголосив він.

Голова Верховної Ради акцентував, що найголовніше зараз для України те, що гімн є справді живим. Головну пісню країни охоче співають й люблять і дорослі, і діти.

Підтверджуючи свої слова, Володимир Гройсман опублікував відео, на якому школярі 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Бровари чуттєво виконують Державний гімн України.

Сьогодні річниця затвердження Верховною Радою історичного Закону про Державний Гімн. Головне - він живий. Наш Гімн підтримує і об'єднує нас. Під його супровід ми радіємо поверненню наших бійців, співаємо на свята, здобуваємо перемоги і вітаємо наших чемпіонів.Дякую Броварам за чудове виконання! https://www.youtube.com/watch?v=r1_OdS5P8zI

Опубликовано Volodymyr Groysman 5 марта 2016 г.