Події
9 березня 2016
У Держдумі обурені санкціями проти свого «боса»
Заклики євродепутатів щодо санкцій проти Володимира Путіна там назвали "зрадою загальноєвропейських інтересів".
news-image

Глава комітету Держдуми з праці і соцполітики Ольга Баталіна назвала зрадою загальноєвропейських інтересів заклики депутатів Європарламенту ввести санкції проти президента Росії Володимира Путіна, передає «Є!» з посиланням на Фейсбук політика.

Заклики ввести санкції проти російського президента Володимира Путіна і державних діячів депутатами Європарламенту - це зрада загальноєвропейських інтересів. В Європарламенті засіло проамериканський лобі, яке проводить політику, яка суперечить інтересам об'єднаної Європи, - написала Баталіна у Facebook.

Парламентарій назвала однією з основних фобій США розвиток відносин Європи та Росії. На її думку, Вашингтон лякає зміцнення євро, зростання європейської економіки і прагнення лідерів країн ЄС проводити самостійну політику. У зв'язку з цим він намагається не допустити цього навіть шляхом «руйнування європейської ідентичності».

Баталіна також звинувачує саме США в міграційній кризі, яка розгорнулася в Євросоюзі.

Діючи через своє лобі в політичних загальноєвропейських інститутах, примушуючи до бойкоту Росії, розширенню санкцій, США продовжують свої руйнівні дії в Європі. Депутати Європарламенту, які підтримують таку політику, зраджують загальноєвропейські інтереси і власні народи, - заявила політик.
Читайте також: Євродепутати склали «список Савченко» з Путіним на чолі