Світ
9 березня 2016
У фіналі конкурсу «Місіс Світу-2016» виступить представниця Луганська
22-річна випускниця юридичного факультету Харківської академії імені Ярослава Мудрого живе в Луганську і викладає танці.
news-image

У фіналі конкурсу "Місіс Світу-2016", що проходить в китайському місті Дунгуань, поряд з претенденткою від України виступить представниця міста Луганська Валерія Билініна, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.
22-річна випускниця юридичного факультету Харківської академії імені Ярослава Мудрого живе в Луганську і в даний час викладає танці.
Валерія розповідає, що дізналася про конкурс випадково, побачивши інформацію в інтернеті, і подала заявку.

Для мене величезний сюрприз, що американці затвердили мою заявку. До сих пір не можу до кінця в це повірити, - сказала Валерія.

До конкурсу, за її словами, вона готувалася сама, чоловік її підтримував.

Особливої ​​підготовки і не знадобилося. Довелося з'їздити в Москву за вечірньою сукнею. А взагалі, до останнього тримала все в секреті, боялася, що виникнуть які-небудь перешкоди і все скасується, - розповіла вона.

Самостійно Валерія продумувала і свої наряди, в тому числі і для виходу в національному костюмі.

Це був дуже складний вибір. Дуже боялася зачепити тут політичну тему. У підсумку придумала костюм з тканинними поямі (пої - вид реквізиту для вогненних шоу), який повинен символізувати той вогонь, через який пройшло наше місто і його мешканці. Та й досі наша земля залишається гарячою точкою, - сказала Валерія.

Вона підкреслила, що на подіум вийде зі стрічкою, на якій буде напис: "Луганськ".

Олексій Романов, гендиректор групи компаній "Золота колекція", яка є партнером власників конкурсу, пояснив кор. ТАРС, що рішення про участь Валерії Билініної прийняли американські організатори.

Власником конкурсу " Місіс Світу" є відомий американський бізнесмен Девід Мармел, якому також належить дуже популярний в США конкурс" Місіс Америка ". За правилами конкурсу" Місіс Світу ", від однієї країни в ньому може брати участь тільки одна представниця. Від України учасниця є. І, якщо американські власники прийняли рішення також запросити і представницю Луганська, то, напевно, ними рухала якась ідея, - вважає Романов.

Конкурс "Місіс Світу-2016" в цьому році проходить в китайському місті Дунгуань з 1 по 12 березня. На урочистому підведенні підсумків конкурсу "Місіс Світу" красуні представлять свої країни, дефіліруя в національних костюмах і вечірніх сукнях.

Головна ідея "Місіс Світу", за твердженням організаторів, - просування інституту сім'ї та пропаганда ідеї соціальної активності заміжніх жінок.

Читайте також: У Києві затримано групу автокрадіів, що «спеціалізувалися» на «Daewoo Lanos» та «ЗАЗ Vida»