Шоу-біз та культура
13 березня 2016
Анджеліна Джолі звільнила няню, яку приревнувала до Бреда Пітта
Зірці не сподобалося, що дівчина дуже багато часу проводить з її чоловіком.
news-image

У сімействі Анджеліни Джолі і Бреда Пітта трапився скандал. Як повідомляють іноземні ЗМІ, зіркове подружжя посварилися через няню, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Інсайдери заявляють, що актриса вирішила звільнити няню, яка фліртувала з Піттом. Анджеліні не сподобалося, що дівчина дуже багато часу проводить з її чоловіком. Вперше щось недобре знаменитість запідозрила, коли між Бредом і чарівною вихователькою зав'язалася дружба.

Енджі раділа, що їй вдалося зібрати хорошу команду в своєму будинку. Звичайно, багато хто мріє працювати в будинку знаменитостей, але їм доводиться пройти суворий відбір. Бред завжди дуже ввічливий по відношенню до персоналу. Звичайно ж, няні часто з ним фліртують і бувають надмірно доброзичливі, - розповіло джерело, близьке до знаменитого подружжя.

Актриса вирішила звільнити дівчину, коли побачила, як Питт нібито вийшов із душу в одному рушнику, щоб попити соку, а няня широко йому посміхалася. У той же день дівчина покинула будинок знаменитостей разом зі своїми речами.

Джолі не думає, що між чоловіком і нянею щось було, але вона помітила, що дівчина почала часто крутитися поруч з Піттом. Її параноя стала більше, коли вона побачила, як Бред виходить з душу в одному рушнику. Він вийшов, щоб попити соку, а няня в цей момент була на кухні, і занадто широко посміхалася. Для Енджі це була остання крапля: вона почала кричати на дівчину, няня швидко спакувала свої речі і відразу ж пішла, - розповіли інсайдери.
Читайте також: У залах розкішного туринського палацу починається фестиваль італійської гастрономії