Події
15 березня 2016
Бойовик розповів про майбутнє «ДНР»: сидіти на дотаціях, або померти з голоду
Опальний ватажок терористів Олександр Ходаковський визнав, що ніким не визнане псевдоутворення із назвою з трьох букв немає ніяких перспектив.
news-image

Як повідомляє «Є!», ватажок терористів написав про це на своїй сторінці у Живому журналі

За його словами, є лише три варіанти розвитку подій на території "республік". Це так зване "поєднання промислових потенціалів "ДНР" та "ЛНР" із Росією. Однак відомо, що майже усі підприємства терористи розпилили на металобрух та вивезли до РФ. 

Практично весь потенціал знаходиться в руках людей, чия позиція себе вже красномовно позначила, і немає ніяких передумов вважати, що щось могло істотно змінитися. Але щоб Донбас жив, потрібно, щоб все працювало і приносило дохід в бюджет регіону. Домогтися цього можна трьома способами: поверненням до складу України і поверненням всього на круги своя, і тоді донецьким і луганським власникам нічого буде побоюватися і вони відновлять свої позиції до колишнього рівня і в економіці, і в політиці. Це зрозуміло. Другий варіант - гібридний, що чимось нагадує нинішній стан речей: статус територій залишається невизнаним, лінія поділу зберігається, маємо в сухому залишку аналог Придністров'я", - зазначив Ходаковський.

Ватажок бойовиків вважає, що регіон не зможе існувати без фінансових вливань та реанімації виробництва, тому або Росія буде забезпечувати окуповані території Донбасу дотаціями, або недореспубліки "здохнуть з голоду".

Читайте також: Бойовики зосереджують свої сили під Ясинуватою і Спартаком - ІС