Політика
16 березня 2016
Глава МЗС Великобританії порівняв Путіна з чоловіком, який перестав бити дружину
Міністр закордонних справ Великобританії Філіп Хеммонд, коментуючи рішення президента РФ Володимира Путіна про виведення військ з Сирії, порівняв його з чоловіком, який перестав бити дружину.
news-image

Про це він заявив у виступі в Палаті громад в Лондоні, передає «Є!» з посиланням на ВВС. 

"Хтось вторгається в іншу країну, починає бомбити цивільне населення, руйнує лікарні і школи. Якщо, а це ще під питанням, вони вирішують через 5 місяців, що зробили достатньо, давайте не будемо їх занадто хвалити. Це трохи схоже на: "Він що, перестав бити свою дружину?", - сказав Філіп Хеммонд.
Ми неодноразово висловлювали протест проти самого факту їх (російських військ) присутності. Звичайно, ми не повинні віддавати їм належне лише за те, що вони припинили свої незаконні дії", -додав він.

Нагадаємо,  президент Росії Володимир Путін оголосив про виведення російських військ з Сирії, пояснивши це тим, що завдання, поставлені перед російським міністерством оборони, в цілому виконані. 15 березня перші літаки вже залишили Сирію. При цьому в міністерстві оборони РФ зазначили, що сили, які залишилися, продовжать удари по об'єктах екстремістської організації "Ісламська держава".

Читайте також: Втеча з Сирії: перші бомбардувальники вже вилетіли до Росії