Політика
16 березня 2016
Ляшко розповів, права яких громадян збирається порушувати
Лідер Радикальної партії назвав прізвища тих, хто краде гроші в українського народу.
news-image

"Я вважаю, що парламент повинен працювати та приймати рішення, на які чекає український народ", - саме так виразив свої наміри щодо сьогоднішньої роботи у Верховній Раді Олег Ляшко, відповідаючи на запитання кореспондента «Є!».

"Ми ходимо сьогодні до міжнародного валютного фонду, просимо кредити, а взамін піднімаємо пенсійний вік, землю продаємо, натомість маємо заарештовані 50 млрд гривень, які вкрала банда Януковича. Два роки лежать на рахунках в "Ощадбанку" і ми не можемо їх повернути до державного бюджету для того, щоб профінансувати питання соціальні, питання оборони, питання безпеки. Це чиста корупційна схема і лобізм, коли український парламент не здатен приймати рішення, які дадуть можливість повернути до державного бюджету вкрадені в українських громадян гроші"

Олег Ляшко також закликав усіх політиків до єдності заради інтересів країни та її захисту та продовжив:

"Ми вимагаємо прийняття рішення про те, щоб повернути до державного бюджету 2 млрд вкрадених бандою Януковича доларів. Якби у нас під ногами лежали 2 млрд доларів і ми не використовували їх до бюджету - хто нас назве розумними? Тому ми переконуємо парламент прийняти це рішення"

 

"Я підозрюю, що багато із тих, хто не голосує за цей закон, вони кажуть, що цей закон може розповсюджуватися і на них. Так, цей закон буде розповсюджуватися на кожного, хто краде в українців гроші, хто займається корупцією. Якщо ж говорити конкретно за ці гроші, які арештовані, то я нагадую, ці гроші рахуються за офшорними компаніями. Тому коли я чую розмови противників цього закону, що цим законом порушуються права громадян, у мене виникає питання: "яких громадян?" Офшорних компаній? Тих громадян, які крадуть гроші? Так, я буду порушувати права тих, хто краде і обкрадає українців.Адже офшорні компанії, на рахунках яких заблоковані ці кошти, належать Арбузову (колишньому першому віце-прем'єру), Клименку (колишньому міністру зборів і доходів), Януковичу-молодшому. Тобто це гроші, походження яких очевидне"