Шоу-біз та культура
16 березня 2016
Данилко розповів про нікому не потрібних «зірок-патріотів» та заперечив війну Росії з Україною
За словами популярного шоумена, поїздки українських зірок за кордон не є соромними, а щоб їх унеможливити потрібно заборонити це законом.
news-image

Як повідомляє «Є!», в інтерв'ю спецпроекту "Телекритика" Андрій Данилко підкреслив, що не вважає те, що відбувається між Росією та Україною, війною.

Для мене це не війна України з Росією. Я маю на увазі самі народи. Це війна інтересів, політиків, але тільки не людей, - сказав артист. - Мирне населення стало заручниками ситуації, так само як і Ані Лорак, якій дісталося найбільше. З тих, з ким я в Росії спілкувався, всі переживають через що відбувається. Це час накрутки, звичайні люди не хочуть брати в цьому участь: хочуть заробляти, ростити дітей, ходити в гості. А їх використовують, платять за мітинги, і вони стоять з прапорами. І артистів теж використовують: ось бідну Ані Лорак закрутили".

Крім того, Данилко розкритикував українських артистів, які лише прикриваються поняттям патріотизм. За його словами, ці люди, які ніколи та нікому не були потрібні, ще вчора "лизали всі місця російським зіркам, а тепер вони пишуть в Facebook патріотичні промови".

Читайте також: Андрію Данилко дзвонили з «ДНР»