Події
17 березня 2016
«Вибух стався біля спальні, де спала я і немовля»: Войцицька розповіла подробиці замаху на її життя
Близько 4 години ранку злоумисники кинули під вікно її спальні банку із запальною сумішшю.
news-image

Народний депутат від "Самопомочі" Вікторія Войцицька розповіла подробиці замаху на неї журналісту «Є!».

Сьогодні о 4 годині в котеджному містечку, де я живу, біля будинку, де була припаркована машина, на машину була кинута ємкість. Вона виглядає як скляна 3-літрова банка. В ній була запальна суміш. Машина стояла прямо під будинком, під спальнею, де в той час спала я, мій 3-місячний син і чоловік, - розповіла депутат.

Вона додала, що почула різкий звук, вибух, а у вікні на 2 поверсі побачила полумя.

Схоже на те, кидали банку, щоб розбити вікно в машині. І закинути туди суміш. Просто полум'я тоді перекинулося б на будинок, - зазначила Войцицька.

На запитання журналіста, чи не передувало цьому інциденту якихось погроз, вона заперечила це. 

Перед цим погроз не було. Я повязую це з депутатською діяльністю. А саме з боротьбою за повернення держактивів в нафтогазовому секторі, з розкриттям корупційних схем, що повязнані з тендерами на трансформатори, із заявами НАБУ стосовно злочинів і схем в "Запоріжобленерго" і "Харківобленерго", недопущення до зали парламенту законопроектів, які б ввели нові корупційні схем у нафтогазовому та енергетичному секторі, - розповіла про свої підозри нардеп.

Войцицька також розповіла, що поліція, що приїхала на виклик, оформила заяву, наразі на місці працює оперативно-слідча група.

Вона також додала, що підстав для побутових конфліктів не було.

 

Читайте також: Стало відомо, чому вбили «праву руку» Кернеса