Події
18 березня 2016
У російській Держдумі депутати прогуляли прийняття закона про депутатів-прогульників
На розгляді законопроекту про відкликання мандатів у депутатів, що не виконують обов'язки, не було дві третини парламентаріїв.
news-image

Депутат Держдуми Дмитро Гудков звернув увагу, що на розгляді законопроекту про відкликання мандатів не виконують обов'язки депутатів не було «дві третини» парламентаріїв. Про це він написав у своєму фейсбуці, в п'ятницю, 18 березня, передає «Є!».

Законопроект про позбавлення мандатів депутатів-прогульників прийнятий в першому читанні. За нього голосувала третина Думи, інші дві третини в парламент не прийшли. Нагадаю, що в документі йдеться не тільки про них, але і про тих, що не погоджуються з рішеннями партії. А як законопроект зміниться до другого читання, можна тільки гадати, - написав він.

На розгляді законопроекту Гудков звернувся до голови Держдуми Сергія Наришкіна з проханням звернути увагу на відсутність кворуму під час обговорення законопроекту.

Проте ніякої реакції на його звернення не було.

На офіційному сайті Держдуми йдеться, що законопроект був прийнятий в першому читанні, за нього проголосували 343 депутати. На момент написання новини даних про тих, хто проголосував на сайті нижньої палати парламенту не було.

Читайте також: У Держдумі обурені санкціями проти свого «боса»