Шоу-біз та культура
23 березня 2016
Відомий танцюрист прокоментував своє таємне весілля
Влад Яма пояснив, чому так довго не наважувався зробити пропозицію коханій дівчині.
news-image

В інтерв'ю Маші Єфросиніної Влад Яма офіційно підтвердив, що вже перебуває у шлюбі зі своєю коханою Ліліаною. Разом пара вже більше семи років, однак, зробити пропозицію Яма не міг зважитися до останнього, повідомляє «Є!».

За словами Влада, успіх проекту «Танці з зірками» трохи перевернув його життя, він відчув на собі загальну увагу і вирішив, що в 27 років йому ще рано «належати одній єдиній жінці».

«У нас з Лілею був такий період кризовий у відносинах, момент, коли ми дійсно по-дорослому розлучилися. Я дуже радий тому, що я опам'ятався вчасно. І ще я більше радий тому, що Ліля мене зрозуміла, почула і прийняла », - розповів Яма.

Він так само відзначив, що навіть після возз'єднання з коханою, дуже боявся штампа в паспорті.

«Я чомусь допускав думку, що якщо я одружуся, то перестану бути цікавим публіці, дівчатам, жінкам. Зараз я розумію, що це смішно. Насправді, я намагався сам для себе знайти відповідь: чи будемо ми жити один з одним все життя? Я хотів, що б було так, як у моїх батьків - один раз і на все життя. Я дуже довго думав. Тим часом, як я собі сказав чітко, що так, я зроблю пропозицію, і тим, як я це зробив, пройшов ще рік », - зізнався танцюрист.