Шоу-біз та культура
23 березня 2016
Лариса Гузєєва розповіла про роман з Дмитром Нагієвим
На час роману Дмитро був одружений, а Лариса була заміжньою жінкою.
news-image

Нещодавно на одному з російських  каналів стартувало нове шоу, кожен випуск якого присвячений окремій знаменитості, передає «Є!».

Всі запрошені зірки розповідають про героя всю правду, а в кінці випуску головний герой має право відповісти на кожне слово своїх колег.

Один з недавніх випусків шоу був присвячений російському актору і телеведучому Дмитру Нагієву.

Серед запрошених зірок у студії була і ведуча Лариса Гузєєва, яка відверто зізналася, що у неї був роман з Нагієвим. Виявилося, мова йде про події 30-річної давнини, коли Гузєєва і Нагієв перебували на самому початку своїх творчих шляхів.

Вперше майбутні знаменитості зустрілися в інституті. Тоді Гузєєва відразу ж звернула увагу на привабливі зовнішні дані молодого Нагієва.

Незважаючи на те, що в той час Дмитро був одружений, а Лариса була заміжньою жінкою, між молодими людьми раптово спалахнула пристрасть. Подружжя знаменитостей не знали про зраду, поки Дмитро не потрапив до лікарні, де його дружина Аліса Шер випадково зустрілася з Ларисою Гузеевою. Відомо, що після інциденту Шер вирішила піти з сім'ї, проте її зупинила вагітність. Нагадаємо, у Дмитра і Аліси є син Кирило, який народився в 1989 році.

Відповідаючи на відвертість Гузеевої, Нагієв зазначив, що вона є одним з найяскравіших спогадів його молодості.