Суспільство
24 березня 2016
У «ЛНР» стверджують, що бачили іноземних найманців у «чорному одязі та масках» у рядах ЗСУ
Раніше влада "ЛНР" помітила "темношкірих військовослужбовців однієї з приватних військових компаній".
news-image

Київська влада залучає до складу силових підрозділів, що знаходяться в зоні "АТО", іноземних найманців. Про це на брифінгу заявив офіційний представник "Народної міліції" "ЛНР" Андрій Марочко, передає «Є!».

За його словами, встановлено, що 23 березня в Станицю Луганську прибув закордонний військовий підрозділ у складі 70 чоловік.

Військовослужбовці між собою розмовляють іноземною мовою, одягнені в чорну форму, обличчя приховані маскою. Імовірно, це бійці однієї з іноземних приватних військових компаній, - повідомив Марченко.
Дана інформація вказує на те, що київський уряд усвідомлює факт низького морально-психологічного стану військовослужбовців ЗСУ та залучає для вирішення ряду завдань іноземних найманців, - заявив він.

Раніше офіційний представник "Народної міліції" повідомляв, що в населеному пункті Малинове Станично-Луганського району "помічена присутність темношкірих військовослужбовців однієї з приватних військових компаній, які направляються західними країнами в зону "АТО" для допомоги ВСУ в знищенні народу Донбасу".

Читайте також: Водій намагався запевнити прикордонників, що не знає як 148 мільйонів рублів потрапили до бензобаку його авто (відео)