Події
25 березня 2016
Повернення до України: Новим ведучим радіо «Вести» став скандальний Отар Кушанашвілі
Російський журналіст Отар Кушанашвілі обійме посаду ведучого ранкового ефіру "Радио Вести" в Києві.
news-image
Про це повідомляє "Детектор медіа", передає «Є!».

Призначення Кушанашвілі підтвердила голова холдингу "Вести Украина" Ольга Семченко.

Ми довго шукали, кого поставити в ефір. І зрештою прийняли однозначне рішення: ми взяли курс на примирення двох сторін і обрали ведучим Отара Кушанашвілі, - зазначила вона.

Вчора Кушанашвілі у звичній для нього манері також прокоментував свою нову посаду.

Передайте вітання Ганапольському та Познеру: до України приїхав справжній професіонал, - заяивив він під час святкування 2-річчя "Радио Вести".

Під час інтерв'ю каналу LifeNews з цього приводу Кушанашвілі пояснив, що їде працювати до Києва, щоб годувати родину, але не відхрещується від своєї Батьківщини.

Якщо я не можу знайти застосування собі тут (у Росії, - ред), то я поїду працювати туди. Я зібрав дітей та сказав - мені нічого не залишається. Я зроблю все, щоб не лаяти свою країну, але гроші буду заробляти там.

Він також додав, що у війні між Росією та Україну він все ж таки виступає за Кремль та розкритикував український уряд.

Мені здається, що лише один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, говорить про те, що рівень психопатії є дуже високим... По очам його видно, що він не при собі. І дивлячись на те, що він є одним з очільників держави, можна сказати, що з київською стороною щось не так... Звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю, - заявив журналіст.

Кушанашвілі розповів, чого його манеру ведення передач в Росії вважають неформатом.

Людям потрібна "оторва", тільки не така, як Сергій Міхалок з "Ляпис Трубецкой", який раптом за гроші став іншим. Людям потрібен, як вони думають, захисник пригноблених, він повинен бути "рубаха-хлопець". Шнур не підійде. Судячи з частоти концертів, його теж цікавлять гонорари. Хто залишається? Отарік! - зазначив він.
Читайте також: Отара Кушанашвілі екстрадували з України