Події
25 березня 2016
У Дніпропетровську в комп'ютерному клубі затримали чоловіка з гранатами (ФОТО)
Співробітники патрульної служби поліції Дніпропетровська затримали 29-річного чоловіка, під час огляду особистих речей якого було виявлено 4 гранати РГД-5 та 1 гранату Ф-1.
news-image

Як повідомляє «Є!» з посиланням на офіційні дані Національної поліції, 25 березня 2016 року о 7-ій ранку до патрульних поліцейських звернувся водій таксі, який повідомив, що щойно підвозив чоловіка, у якого побачив схожі на гранати предмети.

Таксист розповів, що підвіз пасажира до одного з комп’ютерних клубів на пр. Гагаріна м. Дніпропетровська. Правоохоронці викликали підкріплення та зупинили підозрюваного, коли той виходив з клубу.

Під час огляду його речей, у затриманого було виявлено 5 гранат, шприц, пакет з речовиною, схожою на метамфетамін, паспорт громадянина України та водійське посвідчення, видане на чуже ім’я у м. Москві. Також у чоловіка знаходилося 10 тис. сувенірних рублів Російської Федерації.

Наразі правоохоронці з’ясовують, де чоловік взяв боєприпаси та з якою метою зберігав їх.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі строком від 3-х до 7 років.

Читайте також: У Запоріжжі розстріляли з автомата екс-начальника УБОЗ