Політика
25 березня 2016
Фірсов прокоментував рішення БПП щодо позбавлення його депутатського мандату
Нардеп наголосив, що розчарувався у деяких своїх колегах, яким раніше безумовно довіряв.
news-image

Народний депутат Єгор Фірсов прокоментував інформацію про те, що на засіданні фракції БПП "Солідарність" було прийнято рішення про позбавлення його та Миколи Томенка депутатського мандату. Відповідний допис він зробив у Facebook, повідомляє «Є!».

Політик зазначив, що рішення партії не стало для нього несподіванкою, однак від деяких колишніх колег, особливо по партії "Удар", такого вчинку він не очікував.

Дії однопартійців Фірсов назвав расправою, наголосивши, що даний факт є очевидним для всіх.

"Я був дуже незручним для людей, які сьогодні контролюють фракцію. Не соромився піднімати питання про корупцію Кононенко, про рейдерські схеми Грановського, про продажну ЦВК, де до сих пір сидять люди Януковича", - емоційно написав нардеп.

Фірсов зауважив, що спонукала його до активного протистояння системі жага до справедливості. Але тепер він називає себе "наївним ідіотом", оскільки вірив у те, що здатен протистояти системі. Нардеп наголосив, що корупція цілком охопила пропрезидентську силу, але він не може так працювати. Тому ладен віддати мандат, аніж піти у розріз із совістю. Однак здаватися Фірсов наміру не має.

"Для мене відповідь очевидна, я буду боротися!", - резюмував свій допис нардеп.