Світ
27 березня 2016
Влада уточнила кількість жертв терактів у Брюсселі
За останніми даними жертвами вибухів стали 28 чоловік.
news-image

Бельгійська влада 27 березня уточнила дані про жертви терактів Брюсселі: 28 людей загинули. Колишня цифра (31 загиблий) називалася до ідентифікації тіл трьох смертників, які здійснили вибухи в аеропорту і вагоні метро. "Інтерфакс" з посиланням на ЗМІ повідомляє, що поранені близько 340 осіб 20 національностей, передає «Є!».

З 28 жертв поки пізнані 24, з них 14 загинули в аеропорту Завентем і 10 - на станції метро "Мальбек". Серед упізнаних 24 - 13 бельгійців і 11 іноземців восьми національностей.

З числа поранених, за даними на 26 березня, госпіталізованими залишилися трохи більше 100 осіб. З них 62 знаходяться у відділенні інтенсивної терапії та 32 - в опіковому центрі.

У кризовому центрі уточнюють, що до цих цифр треба ставитися як до тимчасових, враховуючи важкий стан деяких потерпілих.

Нагадаємо, два вибухи прогриміли в міжнародному аеропорту Брюсселя 22 березня близько 8:00 за місцевим часом. Третій вибух стався у вагоні метро на станції "Мальбек". Відповідальність за атаку взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська Держава".