Суспільство
27 березня 2016
Левченко спростував звинувачення у нападі
Жінка розповіла поліції, що нардеп від "Свободи" погрожував їй, а потім напав.
news-image

Як передає «Є!», про це повідомило інформаційне агентство ЛІГА.Новости із посиланням на свого кореспондента. 

За словами голови квартального комітету №29 Людмили Лукіної, у Кривому Розі вона організувала транспорт для пенсіонерів, яким важко самостійно добиратися до виборної дільниці. Коли автобус приїхав, його оточили 6 людей на чолі з Юрієм Левченко. 

Після цього чоловіки почали ламати двері в маршрутці. Коли двері відкрилися, до автобуса зайшов Левченко та почав погрожувати усім. Між Лукіною та народним депутатом сталася сутичка, внаслідок якої жінка впала та вдарилася рукою. Також вона заявила, що після цього Юрій Левченко застеріг усіх присутніх звертатись до поліції. 

Сам депутат спростував слова Людмили Лукіної. Юрій Левченко зазначив, що він зупинив автобус, в якому координатори підвозили пенсіонерів до дільниць та проводили агітацію. Протягом дня ним разом із його групою було зупинено 3 таких автобуси.

Левченко пояснив, що коли він побачив у руках координатора маршрутний лист, який став доказом того, що це проект підвезення виборців, то викликав поліцію. Після цього чоловіки слідкували, щоб автобус не поїхав до прибуття правоохоронців. 

Коли патрульні приїхали на місце, обидві сторони конфлікту дали свідчення в районному відділі поліції. Левченко заявив, що слова Лукіної про напад є вигадкою.