Події
28 березня 2016
Бойовик Ходаковський повідомив, що на горлівському «Стиролі» виробляють наркотики
У "ДНР" хімічне підприємство "Стирол" виробляє препарати наркотичної змісту.
news-image

Про це повідомляє "секретар держбезпеки" угруповання "ДНР" Олександр Ходаковський, передає «Є!».

Хтось знає що-небудь про особливий цех на території Горлівського "Стиролу" випускав до війни медичні препарати наркотичної змісту? Що з ним зараз? За нашими даними, він працює до цих пір. Це потужне промислове виробництво, потрапити на яке неможливо. Спроби зробити закупівлі знеболюючих препаратів для потреб воюючих припинялися, щоб про його роботі не дізналися на стороні, хоча на самому початку війни ми це робили цілком спокійно. Одиниці тих, хто знав правду і на яких вдавалося виходити, зникали так швидко, що нічого не встигали і розповісти. Коли під Ясинуватою почалося загострення, ми вигрібали залишки знеболюючих препаратів, ділилися ними з іншими підрозділами, і це при тому, що у нас є своє виробництво, яке працює. Питання - на кого?- написав Ходаковський в своєму ЖЖ.

Бойовик також наводить приклад якогось Дмитра Ульяненко, який, за його словами, є представником єнакіївського угруповання. Як стверджує Ходаковський, до початку бойових дій на Донбасі Ульяненко промишляв розкраданням металу з Дебальцевського залізничного вузла і на сьогодні може бути людиною, що займається відправкою наркозасобів за межі окупованої території.

І тут важливо, щоб ключові позиції займали" правильні "люди, а ключові позиції - це перш за все місця перетину потоків і вузли зосередження інтересів. Стосовно до місцевості - це перш за все такі міста, які знаходяться на перехресті всіх доріг. У нас це - Горлівка, Дебальцеве, Ясинувата. Через них можливо налагодити будь-які потоки, особливо пов'язані з наркотиками, і зробити це в будь-якому напрямку, включаючи Росію, - додав Ходаковський.
Читайте також: Бойовик розповів про майбутнє «ДНР»: сидіти на дотаціях, або померти з голоду