Економіка та бізнес
30 березня 2016
«Нафтогаз України» оголосив тендер на надання міжнародних комунікаційних послуг
"Нафтогаз України" почав перейматися інформаційним супроводом за кордоном
news-image

НАК "Нафтогаз України" оголосив тендер на надання міжнародних комунікаційних послуг, пов'язаних з розвитком ефективних відносин компанії з професійним співтовариством, представниками інститутів і органами державної влади ЄС, США, країн Енергетичного Співтовариства та міжнародними ЗМІ для підтримки та інформаційного супроводу своїх стратегічних напрямків роботи. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається, йдеться про інтеграцію українського ринку газу у європейський, залучення інвестицій, приведення відносин з російським "Газпромом" у відповідність до європейських стандартів (в т.ч. завершення процесів в Стокгольмському арбітражі і впровадження нових правил встановлення тарифів на транспортування газу ), а також про захист позиції України в частині проекту будівництва Північного потоку-2.

Основними завданнями стануть: розробка комунікаційної програми для підтримки та інформаційного супроводу роботи "Нафтогазу"; організація зустрічей керівництва НАК; забезпечення участі представників компанії в ключових міжнародних конференціях, організація і проведення публічних заходів госхолінга за кордоном.

Також повинна бути організована робота з провідними світовими ЗМІ в частині організації інтерв'ю та прес-конференції керівників НАК, розробки проектів публічних заяв і їх поширення, надання регулярних звітів про публікації в європейських і американських ЗМІ, пов'язаних з реалізацією стратегічних напрямків роботи "Нафтогазу" і спростування недостовірної інформації про компанії.

Учасники торгів повинні мати офіси або центри обслуговування на території Бельгії, Німеччини, США, досвід відповідної роботи і гарантувати відсутність конфлікту інтересів.