Події
30 березня 2016
Суслова увійшла до БПП після зустрічі з Гройсманом
Виключена з "Самопомочі" Ірина Суслова заявила, що ніяких привабливих пропозицій від фракції їй не надходило, а вступити до БПП вона вирішила після зустрічі з Володимиром Гройсманом.
news-image

Про поповнення БПП на засіданні Ради оголосив перший заступник голови парламенту Андрій Парубій, а пізніше в інтерв'ю кореспондентові «Є!» підтвердила й сама депутат.

Ірина Суслова розповіла, що говорила про можливість її входження до коаліції з Володимиром Гройсманом, обговорювали питання підтримки нею нового складу Кабміну і його кандидатури на посаду прем'єр-міністра.

За словами Суслової, вона задекларувала свою готовність вступити в коаліцію і підтримати кандидатуру Гройсмана ще минулого тижня.

Політик запевнила, що ніяких цікавих пропозицій їй не надходило від БПП. 

Я хочу сказати, що ні про що ми не говорили. Ніяких пропозицій в парламенті мені не надходило. Ми говорили про державу, говорили про необхідність змін в Кабміні, - сказала вона.

Нагадаємо, з "Самопомочі" депутата Ірину Суслову виключили минолого року за голосування на підтримку обрання Віктора Шокіна на посаду генпрокурора. З тих пір вона була позафракційною.

Читайте також: Оксана Сироїд розповіла, чому депутати масово вступають до фракції БПП