Політика
31 березня 2016
Слава Богу, у мене з грошима все нормально, - нардеп прокоментувала відмову ввійти до фракції БПП
Анна Гопко відмовилася від пропозиції приєднатися до фракції БПП.
news-image

Позафракційний нардеп Анна Гопко розповіла кореспонденту «Є!», що не збирається вступати ні до фракції БПП, ні до Народного фронту.

"Вступати ні в БПП, ні в Народний фронт, ні в жодну іншу фракцію не планую. Планую працювати далі. Якщо буду працювати головою комітету, то буду. не буду - тоді подивимось"

На запитання журналіста, чи підходили до нардепа з пропозицією вступити до фракції, вона відповіла:

"Це нормально, що після того, як більше місяця триває політична криза, яка насправді затягнулася, і вона вдаряє по інтересах України. Ми бачимо це по візиту Президента України у США. І тому цілком логічно, що дві політичні сили, дві фракції, які не змогли домовитися з іншими політичними партнерами через те, що одні, як кажуть, висувають надмірні вимоги, які є нереальними для здійснення в Україні, коли в нас немає взагалі грошей, коли вони шукають варіанти"

Анна Гопко відмовилася від вступу до фракції БПП у зв'язку з тим, що не розділяє її світогляду. 

"Я в житті ніколи не трималася за жодну посаду. І коли мені пропонував ще Президент іти працювати в адміністрацію Президента, потім іти в БПП в список, щоб йти на позачергових виборах, я туди не йшла і т.д. І після виключення з "Самопомочі" не приєднувалася ні до БПП і нікуди. Тому повірте, комусь в житті, можливо, потрібні посади, комусь, можливо, потрібні гроші. Слава Богу, у мене з грошима все нормально, чесно заробленими, і в парламент я прийшла для того, щоб зробити щось, щоб моя дитина сказала, як і багато інших дітей, що вона живе в нормальній країні"