Україна
31 березня 2016
У Чернігівській області диверсанти намагалися проникнути до військової частини Повітряних Сил
Затримані мали при собі карти, засоби військового зв'язку, оптику.
news-image

30 березня на території однієї з військових частин Повітряних Сил ЗСУ , що розміщена в Чернігівській області, військовослужбовці затримали диверсантів. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Командиром підрозділу військової частини Повітряних Сил майором Олександром Кривінським під час перевірки несення служби посту візуального спостереження були помічені невідомі особи, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території. У ході розшукових заходів військовослужбовцями чергового підрозділу, який очолював прапорщик Олег Бойченко, було затримано двох озброєних осіб, одягнених у військову форму, - йдеться у повідомленні

Інша група спецпідрозділу затримала ще ще двох невідомих осіб, у яких під час обшуку виявлено засоби військового зв’язку, польовий оптичний прилад, а також карту даної місцевості.

Зазначені особи були оперативно доставлені до приміщення чергового військової частини для з’ясування обставин їх перебування поблизу технічної території та згодом передані співробітникам правоохоронних органів.