Суспільство
4 квітня 2016
Син Мадонни образив її в Instagram
Наразі Рокко не має наміру налагоджувати контакти з матір'ю.
news-image

Шанувальники Мадонни вже кілька місяців спостерігають за сімейною драмою, яка змушує співачку дуже переживати, передає «Є!»

Поп-діва ділиться з усім світом своїм болем, яка викликана небажанням її 15-річного сина Рокко спілкуватися з нею.

У січні повідомлялося, що Мадонна змушена була звернутися до суду, щоб домогтися прихильності свого сина, який навідріз відмовляється спілкуватися з матір'ю. Відомо, що зараз юнак разом зі своїм батьком Гаєм Річі і його новою дружиною живе у Великобританії. Суд встановив, що для вирішення конфлікту необхідно враховувати думку Рокко, який зазначив, що не хоче бачитися з матір'ю, вважаючи за краще залишатися жити з батьком.

Потім фанати Мадонни дізналися, що її син заблокував її в соціальних мережах. А недавно він і зовсім вразив користувачів інтернету своєю витівкою.

У своєму Instagram 15-річний Рокко, описуючи себе, зазначив, що є сином стерви. Щоправда, як тільки громадськість присоромила хлопця, він замінив образливий вираз на нейтральне висловлювання.

За словами інсайдерів, Мадонна дуже болісно переживає розлуку з сином. Зараз поп-діва часто приймає заспокійливі препарати, а також зловживає алкоголем.

Мабуть, стан артистки покращиться після вирішення конфлікту, однак на даний момент Рокко не має наміру налагоджувати контакти з матір'ю.