Резонанс
4 квітня 2016
Пєсков прокоментував інформацію про пов'язані з Путіним офшори
Крім того, Пєсков запевнив, що ніяких офшорів ні у нього, ні у його дружини немає і не було.
news-image

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, коментуючи інформацію про пов'язані з президентом Володимиром Путіним офшори, сказав, що з публікацій в Кремлі дізналися не так багато нового. Про це повідомляє Дождь, передає «Є!».

Це продовження інформаційних вправ, ми чекали більш кваліфікованих підсумків цього журналістського співтовариства. Але, по суті, дізналися не так багато нового, - сказав прес-секретар президента.

Пєсков сказав, що був створений «інформаційний продукт», який направлений на внутрішню аудиторію. Основною метою таких «вкидань» він назвав самого президента Росії і політичну стабільність в країні; їх він також пов'язав з майбутніми думськими і президентськими виборами.

Такі взброси орієнтовані і на зовнішню аудиторію. Очевидним є, що зовні градус путінофобіі досяг такого рівня, що фактично говорити добре про Росію, про успіхи і дії Росії не можна апріорі. А погано говорити потрібно, потрібно говорити погано багато, рясно. А коли говорити нема чого, треба щось заховати, - зазначив він.

У Кремлі, додав Пєсков, очікують нових подібних результатів.

Продовження буде, можу анонсувати за цю організацію, - сказав він.
Що стосується соціальних мереж, то там дуже різношерста реакція. Хтось вимагає імпічменту, хтось вимагає перевірок, хтось вимагає вивести на чисту воду авторів цих матеріалів, хтось кричить про незрозумілість цих матеріалів. Тому орієнтуватися в даному випадку на соціальні мережі не вважаю правильним, - заявив Пєсков.

Крім того, Пєсков запевнив, що ніяких офшорів ні у нього, ні у його дружини немає і не було.

Нагадаємо, 3 квітня Міжнародний консорціум журналістських розслідувань опублікував розслідування про секретні рахунки представників світової еліти. У ньому йшлося про те, що з Путіним, ймовірно, пов'язані офшори, в яких можуть перебувати два мільярди доларів. Також організація стверджувала, що офшори належать дружині Пєскова - Тетяні Навці.

Читайте також: Гонтарева також засвітилася у документах панамських офшорів