Події
4 квітня 2016
Міськрада Чернівців заборонила використовувати будь-які вивіски зі словом «Росія»
Вивіски, на яких міститься слово "Росія", постановили демонтувати.
news-image

Міська рада Чернівців заборонила використання вивісок на підприємствах, установах, рекламних майданчиках зі словом "Росія", а також словосполученням з ним. Відповідне рішення прийняли депутати міськради, передає «Є!».

Заборонити в Чернівцях використання вивісок, в яких використовується слово "Росія" або словосполучення "Росія". Заборонити використання рекламних оголошень, щитів, таблиць, дощок з будь-якого матеріалу і в будь-якому місці Чернівців, в яких використовується слово або словосполучення "Росія", - зазначено в рішенні міської ради.

Вивіски, на яких міститься слово "Росія", в місті постановили демонтувати.
У документі зазначається, що таке рішення прийнято відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Аналізуючи події в нашій державі за останні два роки, а саме, ведення неоголошеної гібридної війни країною-агресором "Росія", анексію Криму та захоплення українських земель, і як результат цих дій – сім тисяч загиблих патріотів, сімнадцать тисяч поранених і покалічених бійців, беручи до уваги запит суспільства, звернення багатьох громадських організацій,численні звернення мешканців м.Чернівців, - йдеться в документі.
Читайте також: Кличко розповів про перші результати впровадження технологій «Smart City»