Суспільство
5 квітня 2016
У магазині коти впали зі стелі прямісінько в рибний відділ (ВІДЕО)
Очевидці зняли тварин на відео.
news-image

Як повідомляє «Є!» з посиланням на російські ЗМІ, 1 квітня у супермаркеті в  центрі зауральського Кургану народ заповнює візки, закуповуючи продукти на вихідні. Касир монотонно пробиває чеки. Несподівано цю картину руйнує оглушливий гуркіт, немов звалився якийсь стелаж.

Проте виявилося, що над холодильником із замороженою рибою звалилася стеля. А звідти прямо в лотки з горбушей і сьомгою приземлилися два котика! Напевно, щастю вусатих не було меж - це ж не чайний відділ.

Мабуть, тварини чітко спланували операцію: пробралися в зазор між дахом і підвісною стелею. Один кіт від переляку заліз під стелаж і забився в дальній кут. Другий розгублено стояв посеред холодильника і пронизливо нявкав. Охорона спішно потягла розбійника.

Дехто з журналістів не виключає, що це піар хід чи розіграш. Справа в тому, що сталося все якраз 1 квітня. Але відео з наслідками інциденту опублікували в групі VK, де курганці діляться інформацією про поганих товари і магазинах. Навряд чи мережевий супермаркет вибрав би такий майданчик для свого просування.

У магазині місцевим журналістам розповіли, що дірку в стелі вони наступного дня залатали. А вусатих евакуювали на вулицю і вибачилися перед ними за стрес баночкою консервів.

Читайте також: Україна потрапила до топ-10 країн з найбільшою кількістю котів