Політика
5 квітня 2016
Я не торгую з «Газпромом» - Ігор Кононенко
Кононенко стверджує, що не має стосунку до офшорної компанії, яка торгує з "Газпромом".
news-image

Депутат БПП Ігор Кононенко спростував свою причетність до до компанії Intraco Management Ltd. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, передає «Є!».

Українськими ЗМІ почала «гуляти» інформація про нібито причетність Президента Порошенка та мене до компанії Intraco Management Ltd, яка, крім іншого, ніби займається «торгівлею з "Газпромом"». Повідомляю: це «стара качка», яка вже розповсюджувалася не раз ще до появи інформації про «панамські офшори» і яка не має жодного відношення до дійсності, - написав Кононенко.

Також нардеп поскаржився, що журналісти «Гардіан», які у своїй статті писали про «панамські офшори», "не полінувалися" взяти у нього коментар на цю тему, а от українські журналісти, які розтиражували згадану інформацію, не звернулися до нього.

Тому повторю ще раз - інформація про нібито причетність Президента Порошенка та мене до компанії Intraco Management Ltd не відповідає дійсності. Чим взагалі ця компанія займається мені, природно, невідомо… українським журналістам варто було би перевіряти свої джерела, якщо, звичайно, вони насправді зацікавлені у подачі правдивої інформації, -наголосив нардеп.

Як відомо, у понеділок видання ЛІГА.net з посиланнями на дані митниці повідомило, що офшорна компанія Intraco Management Ltd, власниками якої британська газета The Guardian називає Петра Порошенка та Ігоря Кононенка, займається торгівлею із російською дочірньою компанією "Газпрому".

Читайте також: Ірина Луценко заявила, що у фракції БПП і НФ увійдуть шестеро-восьмеро позафракційних нардепів