Події
7 квітня 2016
У Борисполі 20-річний молодик вирішив помститися своєму колишньому шефу та викрав його ґаджети
Злочинець вирішив збути викрадене у місцевому пункті ремонту техніки.
news-image

Як повідомили у поліції Київської області, близько 12.30 години на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення з Бориспільського пункту ремонту техніки, що невідомий намагається продати викрадену техніку, передає «Є!»

За декілька хвилин на місце події прибули патрульні поліцейські та з’ясували, що до пункту прийому техніки зайшов громадянин і запропонував купити в нього ґаджети. Серед запропонованого майстер розпізнав речі, які днями викрали у його брата та негайно повідомив у поліцію.

Патрульні поліцейські за «на гарячому» затримали місцевого мешканця, який пояснив, що влаштувався на роботу, але з новим роботодавцем не знайшов спільної мови. Звільнившись, хлопець вирішив провчити працедавця та викрав його техніку, яку в подальшому хотів продати.

За даним фактом відкрито кримінальне впровадження за  ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Молодику загрожує штраф до 950 грн. або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. 

На даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Досудове слідство триває.

Читайте також: Адвокату ГРУшника Соколовській суд обрав особисте зобов'язання в якості запобіжного заходу