Події
8 квітня 2016
Автомайданівці озвучили свої вимоги
Активісти вимагають люстрації.
news-image

Під Адміністрацію президента проходить акція протесту. Активісти запалили шини і вимагають люструвати силовиків та прокурорів, передає «Є!» із посиланням на  Gazeta.ua

За словами автомайданівця Сергія Коби, на Банковій зібралися представники 15 регіональних Автомайданів. Мітингувальники дві години чекали зустрічі з президентом Петром Порошенком.

15 автомайданів приїхали з усієї України. Ми попросили вийти до нас представника апарату президента і зробити зустріч з Петром Олексійовичем. Дві години чекали - вони нас не чують і до нас не виходять. Ми запалили покришки. Потім почалися сутички з правоохоронними органами, - розповів активіст.

За його словами, акція безстрокова. До столиці зараз їдуть автомайданівці з різних регіонів.

Перша вимога - це звільнення всіх сепаратистів, яких зараз призначають на керівні посади по областях (прокурорів, начальників поліції). Друга вимога - розслідування призначення пана Шевцова на посаду начальника поліції Вінниччини. Ще одна вимога - звільнення і перегляд справ, за якими зараз сидять наші патріоти, - розповів Коба.

На акцію прибули представники правоохоронних органів та Нацгвардії.

Зазначимо, що у ГО "Автомайдан" заявили, що під Адміністрацією президента мітингують "сумнівні особи, виключені з організації". Про це йдеться у повідомленні організації.

ГО "ВО "Автомайдан" не бере участі в сьогоднішній акції під Адміністрацією Президента! Вимоги її учасників нам зрозумілі, деякі підтримуємо, але серед протестуючих є, на жаль, сумнівні особи, псевдоавтомайданівці, у щирість намірів яких ми не віримо через їхню участь у замовних акціях, за що вони в тому числі і були виключені в минулому з нашої організації, - йдеться у заяві.

Нагадаємо, у листопаді 2014 року Сергія Кобу виключили з "Автомайдану" "за участь в проплаченій акції за агітацію одного з мажоритарних кандидатів".

Однак Сергій Коба створив свій "Автомайдан". Саме "Автомайдан" Коби сьогодні під будівлею АП палить шини.

Читайте також: Під адміністрацією президента протестуючі запалили шини (ФОТО)